Ponuka

Na predaj krásnu chalupu s veľkým pozemkom v obci Čechy okres Nové Zámky

Dom

150m2

Čechy

160 000€

Splátka hypotekárneho úveru: 412 € / mesiacinfo
alebo

Stručný opis

Lokalita: Čechy

Druh: Dom

Stav: zrekonštruovaný

Zateplenie: Nie

Poschodie: 1

Počet izieb: 4

Podlahová plocha: 150 m2

Výťah: Nie

Pivnica: 10,00 m2

Parkovanie: pred pozemkom a na pozemku

Energetický certifikát: Nie

Galéria

Popis

IBA U NÁS. Reality na kľúč Vám ponúka na predaj krásnu chalupu s veľkým pozemkom v obci Čechy okres Nové Zámky.

 

Chalupa

Hľadáte jedinečnú nehnuteľnosť na rekreačné účely alebo na bývanie v okolí južného Slovenska? Chalupa bola kompletne zrekonštruovaná. Chalupa je postavená z nepálenej tehly, hrúbka múrov je 80 cm. Strecha je z trapézového plechu- značka ROVA. V chalupe sa nachádzajú: 4 izby, 1 kúpeľňa, 2 kuchyne, špajza, dielnička a pivnica. Vstup do chalupy je rovno do kuchyne, nachádzajú sa tu kachle, pec, kuchynská linka, jedálny stôl so stoličkami, vešiak a malá chladnička. Z kuchyne sa vchádza do obývacej miestnosti, nachádza sa tú prípecok, stôl so stoličkami, televízor, starožitný sekletár, skriňa, konferenčný stolík a 3 kreslá. V spálni sú dve postele, 2 starožitné skrine a piecka. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, toaleta, bojler (menený v roku 2018) a elektrický radiátor. Druhé dvere do chalupy predstavujú vchod do letnej kuchynky, je tu kuchynská linka, trúba s grilom, sekletár a gauč. Letná kuchynka je prepojená so špajzou, v špajzy sa nachádza mraznička a chladnička. Podkrovie je taktiež prispôsobené na bývanie, sú tu 3 postele, rozťahovací gauč, knižnica a prenosná klíma. Ak by ste mali záujem, tak je tu možnosť podkrovie rozšíriť na bývanie. 4. izba „pánska miestnosť“ je krásne zariadená, prostredie spríjemňuje krb, nachádza sa tu starožitný nábytok a posteľ. Vykurovanie chalupy je riešené elektrickými olejovými radiátormi, peterkami a krbom. Elektrická energia je optimalizovaná fotovoltaickými panelmi s virtuálnou batériou nainštalovanou v r. 2019. Okná na chalupe sú zreštaurované a na detskej izbe sú nové okná.

 

Dispozícia

Dispozícia chalupy je výborná. Na fotografii je vyobrazená dispozícia chalupy.

Chalupa pozostáva z: kuchyne, z prednej izby, detskej izby, kúpeľne s toaletou, letnej kuchyne so špajzou, schody na podkrovie, pánskej miestnosti a dielne. Na podkroví sa nachádza izba s rozlohou 54m2.

 

Pozemok

Rozloha pozemku je 2 774m2. Na pozemku sa nachádza chalupa, altánok s posedením a krbom na grilovanie, bazén s pódiom, priestor na odkladanie náradia, parkovacie miesto, výsadba ovocných stromov a veľká časť pozemku je pokrytá trávnikom. Pozemok je upravený trávnikom, krásou pozemku je bohatá výsadba okrasných stromov, drevín, skalky, ovocných stromov, drobného ovocia a zeleniny. Živý plot je tvorený 300 kusmi smrečkami. V skleníku sa pestujú papriky. Vyvýšený záhon s paradajkami a cuketami. Z drobného ovocia ríbezle a černice. Všetky záhony sú zaplachtované a zamulčované. Z inžinierskych sietí sa tu nachádza elektrina, voda, plyn a žumpa. Taktiež sa tu nachádza studňa hlboká 50 metrov. Na pozemku je vybudovaný závlahový systém, ktorý je napojený na studňu. Televízne programy cez Satelit Skylink a internet Telekom.

 

Výhody

• zrekonštruovaná chalupa, ktorá sa predáva kompletne zariadená aj so starožitným nábytkom a vybavením do záhrady (traktor, kosačka, vyžínače, ručné náradie,...)

máte istotu súkromia a pokoja nerušeného od okolia

• nádherne upravené prostredie chalupy

• chalupa je ideálna na okamžité užívanie a zároveň využitia na celoročné bývanie

• veľký bazén, altánok s vonkajším posedením a krbom na grilovanie

nízke mesačné náklady

veľký pozemok

• výsadba ovocných stromov, okrasných stromov, ovocia a zeleniny

• okolie chalupy je nízko údržbové vďaka traktoru, ktorý ľahko pokosí trávniky a zvyšok je zaplachtovaný, zamulčovaný, poprípade pokrytý ozdobným kameňom, čiže nie je potreba pletia buriny a inej nezáživnej práce

priamy prístup do lesa, kde sa nachádza domček na strome

lokalita – termálne kúpaliská (Podhajská, Nové Zámky a Santovka), vinárstvo, cyklotrasy

 

 

Lokalita

V obci sa nachádza obecný úrad, Coop Jednota, krčma, tenisový kurt, futbalové ihrisko, rybník, ranč a lyžiarsky vlek. Pre lokalitu je typické vinárstvo a cyklotrasy.

Obec Čechy sa nachádza: 9km od Podhájskej, 13km od Dvorov nad Žitavou, 22,5km od Nových Zámkov, 31 km od Šurian, 34 km od Komoči, 40km od Levíc, 40km od Vrábiel a 58km od Nitry.

V okolí sa nachádzajú termálne kúpaliská Nové Zámky, Podhajská a Santovka. Ďalšie možnosti rekreačná pláž OÁZA CAMP Komoča využitie na plávanie, člnkovanie, kúpanie, rybolov, gastrofestival, kultúrne, športové a hudobné podujatia.  

 

Cena

Cena chalupy s pozemkom je 160 000€.


V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:

  • kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti)
  • poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (kúpna zmluva a návrh na vklad do katastra)
  • zabezpečenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a poistenie nehnuteľnosti, ktoré budete potrebovať k hypotekárnemu úveru
  • zabezpečenie znalca
  • provízia realitnej kancelárie
  • odbremeníme Vás od starostí a byrokracie

 

Kontakt

Nestraťte možnosť získať túto nehnuteľnosť, stačí si dohodnúť obhliadku kedykoľvek aj počas víkendu a sviatkov na tel. č.: +421 949 054 247.

 

POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY

 

© Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč s. r. o..

Kopírovanie fotografií a textu z tohto inzerátu nie je povolené bez predchádzajúceho písomného súhlasu od realitnej kancelárie Reality na kľúč s. r. o..

 

 

Ponuka

Podobné ponuky

Dom

5 116m2

Čechy

Na predaj krásna chalupa s rozľahlým investičným pozemkom v obci Čechy okres Nové Zámky

210 000€

Dom

0m2

Čechy

Na predaj - 3 novostavby bungalov v obci Čechy

Dohodou

Dom

150m2

Čechy

Na predaj krásna chalupa s veľkým pozemkom v obci Čechy okres Nové Zámky

160 000€

Kontaktný formulár

Napíšte nám

Zaujala vás táto nehnuteľnosť?

Máte otázky ohľadom nehnuteľnosti alebo chcete si ju rezervovať?
Napíšte nám prostredníctvom kontaktného formuláru a dohodneme si termín stretnutia.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s Podmienkami ochrany súkromia.